Flise/facaderens

Flise/facaderens

Vi vil jo alle gerne have at vores hus, industribygning, indkørsel osv. ser ud som da vi byggede det og tilmed holder markedsprisen – det sørger vi for.

Belægning og facader skal fremhæve bygningens arkitektur og tilpasse det til omgivelserne således at det falder godt og harmonisk ind i det miljø det er placeret i.

Sideløbende skal fliser og facader leve med daglige påvirkninger fra vind og vejr så det ikke kun er et spørgsmål om udseende, men også det økonomiske i at vedligeholde dyre bygninger som også gerne skulle være mange penge værd om 10, 20 eller 30 år når det evt. skal sælges med en forhåbentlig god fortjeneste.

Overfladebehandling

Fugt og varme skaber grobund for råd og svamp og kræver modstandsdygtige grund materialer og en god overfladebehandling.

Vores stærke overfladebehandlinger forstærker holdbarheden og sikrer den lange levetid.

Vi kan rense og behandle de fleste udendørs flader og vi har udført rigtig mange succesfulde opgaver for både private, erhverv, offentlige instanser samt andels og ejerforeninger.

Dette er vi meget gode til:

  • Forlængelse af bygningens totale levetid og forøgelse af dens reele værdi
  • Lav renoveringspris pr. m2
  • Gøre bygningen modstandsdygtig overfor det omskiftelige nordiske klima
  • Gøre bygningen mere udtryksfuld samt forskønner det æstetiske indtryk
  • Virkningsgaranti

Det er vigtigt at vælge lige netop den løsning der passer til den funktion og de forhold som den skal fungere under. Vælges der forkert pga. manglende indsigt eller forkert rådgivning så kan en billig løsning vise sig at blive en meget dyr løsning.

Ring og hør nærmere – det er billigere end man tror og vi bruger selvfølgelig kun miljøgodkendte produkter til alle vores behandlinger!

Har du spørgsmål til nogle af vores kompetenceområder, eller har du en konkret opgave, du gerne vil have løst, eller ønsker et tilbud på, er du velkommen til at kontakte os.

VI KØRER I HELE LANDET

– KONTAKT OS MED DET SAMME

REFERENCER

Se her under et udsnit af vores referencer. Klik ind på billederne og se et store udvalg af de forskellige projekter.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på +45 24 95 95 69 eller post@bygogservice.dk