Nedbrydning

Nedbrydning

Vi sørger for en effektiv nedbrydning og efterfølgende oprydning.

Vi er certificeret i henhold til branche aftalen NMK 96 om selektiv nedbrydning. Det betyder at vi nedbryder miljørigtigt og genanvender materialer indenfor de gældende regler på området.

Kundens behov

Med kundens behov i centrum og hensyn til omgivelser tager vi os af næsten alle opgaver, det gør os til den foretrukne partner der får tingene gjort – professionelt og til tiden.

Vi udfører bla.

  • Al slags nedbrydning, såvel totalnedbrydning som indvendig rydning
  • Demontering af alle former for asbest samt kedler og varmtvandsbeholdere, vinduer, døre m.m
  • Oprydning og nedbrydning efter brand

Typiske opgaver

Af typiske opgaver kan nævnes nedbrydninger af nedlagte ejendomme, fabrikker, skorstene, enfamillieshuse, garager, skure og lignende bygninger. Vi udfører især mange nedbrydningsopgaver i forbindelse med renovering/ombygninger og har stor ekspertise netop på dette område.

Vi udfører opgaver for både private, kommuner, hovedentreprenører, arkitekter, ingeniører samt øvrige bygherrer som måtte have brug for os.

Har du/i øvrige opgaver som ikke er nævnt her, giver vi altid gerne et bud på en løsning. Her behandles en lille opgave lige så seriøst som en stor.

Hos RM Byg & Service er vi meget kvalitets bevidste og vi beskæftiger os kun med miljørigtigt udstyr.

Vi stræber efter at øge vores nuværende genanvendelse som ligger på 96 % og minimerer de miljømæssige belastninger. Vi arbejder hele tiden på at imødekomme vores stadigt voksende kundebase, hvor kvalitet spiller en afgørende rolle i vores kundetilfredshed.

Har du spørgsmål til nogle af vores kompetenceområder, eller har du en konkret opgave, du gerne vil have løst, eller ønsker et tilbud på, er du velkommen til at kontakte os.

VI KØRER I HELE LANDET

– KONTAKT OS MED DET SAMME

REFERENCER

Se her under et udsnit af vores referencer. Klik ind på billederne og se et store udvalg af de forskellige projekter.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på +45 24 95 95 69 eller post@bygogservice.dk