Profil

tag
RM Byg & Service ApS er en professionel tag og facade virksomhed med mange års erfaring inden for renovering og vedligeholdelse.

Vores målsætning er at yde kvalitets håndværk til tiden og vi beskæftiger os derfor udelukkende med kvalitetsprodukter, dygtige håndværkere samt miljøgodkendt udstyr.

Vores professionelle team står altid til rådighed for kunden med gode råd og vejledning da det vigtigste for os er at du bliver tilfreds med dit valg af håndværker. Derfor er det afgørende at vi sætter dig ind i mulighederne og overvejer alternativerne.


RM Byg & Service arbejder hovedsageligt med to forskellige områder:
Renovering og vedligeholdelse.


Vi har et bredt fag udvalg som dækker behov til private, landbrug, håndværk og industri.

Resultatet ved at vælge RM Byg & Service er en fagmand der kombinerer erfaring og professionalisme og optimerer design og montering.
Kvalitet er afgørende for det færdige produkts holdbarhed og funktion, vi anvender derfor de nyeste teknikker og bedste råmaterialer, hele grundlaget for opnåelse af høj kvalitet.


For os er det samtidig en løbende proces at tage hensyn til miljøet.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og stræber altid efter at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.
Derudover lægger vi stor vægt på kundetilfredshed, aftaler, fleksibilitet og oprydning, samtidig er vi hurtigt ude når kunden ringer.


Vi har kun haft tilfredse kunder og sætter en ære i at udføre et godt job

Vores konkurrence dygtige priser og brede fag udvalg har gjort RM-Byg & Service til et stærkt og populært brand i det danske byggeri.


Vores arbejde taler for sig selv – er du i tvivl så test selv

Har du spørgsmål til nogle af vores kompetenceområder, eller har du en konkret opgave, du gerne vil have løst, eller ønsker et tilbud på, er du velkommen til at kontakte os.


Vi kører i hele Danmark.

grafik